Snabb Mögeltest - PRO-Clean

PRO-Clean indikatortest til overflader skimmelsvamptest PRO-Clean indikatortest til overflader

Tillgängligt: I lager

128,00 SEK
  • Köp 2 för 110,00 SEK st och Spara 15%
  • Köp 3 för 100,00 SEK st och Spara 22%
  • Köp 4 för 95,00 SEK st och Spara 26%
  • Köp 5 för 85,00 SEK st och Spara 34%
ELLER

Översikt

PRO-Clean Mold Test är ett professionellt enzymtest som mäter protein i mögelsvampen. Efter bara 5 minuter kan du avgöra om området är fritt från mögel eller alternativt om mögeltesten ger en indikation på hur svårt området är drabbat av mögel.


Detaljer

Testet är ett enzymtest som mäter protein i mögelsvampen. Efter 5 minuter kan du avgöra om området är fritt från mögel eller alternativt om mögeltesten ge en indikation på hur svårt området är drabbat av mögel.

Men mögeltestet visar inte vilken typ av mögel området är drabbat av och i mycket sällsynta fall kan andra föroreningar ge ett falskt positivt utslag i testet. Så om du inte kan rengöra dig ur problemet, överväg då att köpa ett dyrare, djupgående test. I så all är du välkommen att kontakta oss.

Instruktioner:

1. Vi skickar en avancerad "bomullstoppshållare" som bland annat innehåller en bomullstopp som ska dras över det område som du vill testa.

2. När du sätter tillbaka pinnen i facket bryter du hållaren, varefter vätska rinner ner till pinnen.

3. Vänta 2 minuter och vätskans färg ändrar sig. Du kan nu kontrollera på en skala om det finns mögel, och i så fall hur mycket.

Vi bifogar en enkel användarhandbok.

Vänta 2 minuter och vätskans färg ändrar sig. Du kan nu kontrollera på en skala om det finns mögel, och i så fall hur mycket