Om oss

AGX RadonMätning arbetar för att lösa problem med radon i Skandinavien. Vi tillhandahåller information om radon, vi mäter radon, och om det finns förhöjda radonhalter i ett hem erbjuder vi rådgivning om hur man kan minska radonhalten.

AGX RadonMätning härstammar från danske ingenjörsföretaget Ammongas A/S som har producerat miljöanläggningar sedan 2002, och vi delar fortfarande kontor med Ammongas. Idag ägs RadonHuset av AJ-HealthTech ApS. 2014 grundade vi en svensk systerbolag i Malmö, AGX Nordic, som kan servisera hela Sverige. Vi har även andra webbsidor såsom www.mögel-test.se.

För att få de noggrannaste mätningarna av radon har vi testat många produkter på marknaden. Efter våra tester har vi valt de bästa leverantörerna som erbjuder radon-mätboxar och elektroniska radonmätare. Laboratoriet för radon mätboxarna ligger i Sverige och är ISO-certifierat enligt svenska och internationella krav. Radon produkterna är testade och ISO certifierade enligt svenska och internationella krav. Våra elektroniska radonmätare har också kontinuerligt testats och CE-varumärkts (EU).

Så här handlar du hos oss:

1. Gå till beställningssidan, välj den produkt du vill ha och tryck på beställningsknappen
2. Ange dina personliga upplysningar
3. Acceptera våra användarvillkor
4. Välj betalningssätt
5. Kontrollera att all information är korrekt och godkänn köpet

AGX Nordic AB / AGX RadonMätning
Postia 1019
214 13 Malmö
Tel. 072 333 30 07
www.Radon-Mätning.se
info@agx-nordic.se
Organisationsnummer: 559159-8908

AJ-HealthTech ApS
Ejby Mosevej 5
DK-2600 Glostrup
Danmark
Tel. + 45 61 73 60 00
www.RadonHuset.dk
www.SkimmelsvampTest.dk
www.AGX.dk
CVR: 3472 9816